Bijuterii Elegante

1.     Cum cumpăr produse de pe site-ul Www.bijuterii-elegante.ro

Magazinul Online www.bijuterii-elegante.ro vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plata online ale www.euplatesc.ro . În acest fel putem asigura clienților noștri un serviciu sigur și eficient de comandă și plată online.

Puteți cumpăra produsele noastre online urmând 3 pași:
a. Selectați produsul pe care doriți să-l achiziționați, apăsați pe butonul „Adaugă în coș”;

b. Dacă nu mai doriti să adăugați alte produse sau deja ați adăugat ceea ce vă doriți să cumparați, apăsați pe butonul Pasul următor;

c. Veți fi redirecționați către pagina de completare a datelor de livrare și facturare.

Aceste informații sunt necesare pentru procesarea corectă și eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informațiile personale nu sunt transferate către alte terțe părți, nici de către www.bijuterii-elegante.ro, nici de către euPlatesc.ro. Aveți grijă să completați formularul corect și să indicați persoanele la care se va face facturarea și livrarea. Adresa de e-mail are importanță extremă deoarece informațiile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresă de e-mail incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, www.bijuterii-elegante.ro și euPlatesc.ro nu vor putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dvs.

d. Alegeți plata cu cardul și apăsati pe butonul Plasare comanda;

Veți fi redirectionați către o pagină securizată euPlatesc.ro unde este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și Mastercard/Maestro) este folosit sistemul „3-D Secure” elaborat de aceste organizații care asigură tranzacțiilor online același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. În plus, „3-D Secure” este un sistem de autentificare a identității posesorilor de carduri în mediul electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor și se desfășoară numai pe serverele Visa sau MasterCard, după caz. Sistemul „3-D Secure” permite efectuarea de cumpărături online cu orice card emis sub licența Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit și cele electronice Maestro și Visa Electron. Sunt acceptate și cardurile virtuale emise de aceste organizații.

Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail dacă ati introdus o adresă validă.

Datele cardului de plata ale Utilizatorului/ Cumparatorului nu vor fi accesibile LB Jewelry – www.bijuterii-elegante.ro  si nici nu vor fi stocate de catre de LB Jewelry – www.bijuterii-elegante.ro  sau de catre procesatorul de plati integrat in Site, ci doar de catre institutia de autorizare a Tranzactiei sau o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate Utilizatorul/ Cumparatorul va fi informat, anterior introducerii datelor.

Entitatea autorizata sa presteze servicii de stocare a datelor de card este EuroPayment Services s.r.l. este certificată SR EN ISO/IEC 27001:2018 (#171) (Sistemului de Management al Securității Informațiilor), SR ISO/IEC 27701/2019 (#05) (Sistemului de Management al Confidențialității Informațiilor), SR EN ISO 9001:2015 (#10104) (Sistemului de Management al Calității), PCI-DSS Level 1 pentru procesarea cardurilor bancare cât și personal certificat DPO.

Si prin plata prin SmartBill

Entitatea responsabilă de prelucrarea datelor personale colectate cu ocazia interacțiunii cu platforma NETOPIA Payments este societatea NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335, care acționează în calitate de proprietar și administrator al platformei NETOPIA Payments.

2. Politica de securitate

Cât de sigur este pentru mine să plătesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plăți online oferite de euPlatesc.ro. Riscurile asociate unei plăți online sunt:

• Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite – www.bijuterii-elegante.ro și euPlatesc.ro garantează securitatea sistemelor sale informatice.

• Datele dumneavoastră în cazul plăților prin card bancar – număr de card, data expirării, etc. – să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului „3-D Secure” aplicat de către euPlatesc.ro pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele euPlatesc.ro, aceastea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul „3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem – introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră , similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți „Verified by Visa” și „SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul „3-D Secure”.

3. Metode de plată

Puteți alege dintre următoarele metode de plată: card de credit/debit.

Dacă ați selectat card de credit/debit ca metoda de plată, este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Dacă tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă mulțumește pentru comanda pe site-ul nostru și vă oferă informațiile relevante pentru comandă. Aceste informații le veți primi de asemenea prin e-mail.

Acceptăm următoarele cărți de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metodă de plată cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastră va fi procesată imediat.