Bijuterii Elegante

17 / 100

Despre noi

Povestea noastra

Povestea noastră începe  simplu. L&B jewelry s-a născut dintr-o iubire de bijuterii expresive și frumoase. Noi am apreciat întotdeauna bijuteriile creative și unice care sunt  dificil de găsit în magazine. Așadar, am început cu o pasiune pentru bijuterii pentru noi înșine, bijuterii pe care am vrut să le purtăm, dar nu le puteam cumpăra nicăieri, sau care erau la preturi foarte mari. Bijuterii care nu pot fi găsite cu usurinta, concepute și realizate de femei care iubesc lucrurile speciale, deosebite,  pentru femeile care adoră să fie speciale, unice!

Am invatat ca arta si frumosul, nu au limite, imaginatia noastra fiind limita, bijuterii elegante, evocatoare, senzuale, misterioase, feminine, puternice sau amuzante! Ne plac bijuteriile care se observă și se admiră de departe și ne face să fim observați și admirați și noi!

Produsele noastre L&B Jewelry, nu sunt confectionate de catre noi

Bijuteriile din otel inoxidabil sunt un must have, iar pe langa beneficii, sunt elegante si cool. Te asteptam pe site sa descoperi accesorii unice! otelul inoxidabil a devenit in ultimii ani extrem de popular in randul iubitoarelor de frumos. Traiectoria ascendenta a otelului inoxidabil in industria bijuteriilor se datoreaza mai multor aspecte benefice pe care doamnele au inceput sa le descopere si sa-si creeze propriul stil, diferit zilnic, datorita varietatii si preturilor scazute ale acestor accesorii.

rub ab 1

Viziune

De asemenea, am învățat că bijuteriile nu trebuie să fie scumpe pentru a fi frumoase și pentru a ne face să ne simțim frumoși, speciali, deosebiti, ci simpli si eleganti in acelasi timp!

rub ab 2

Materiale

Bijuteriile noastre sunt din otel inoxidabil. Acest material a urcat pe piata de bijuterii foarte mult in ultima perioada, fiind un material care este antialergic, care rezista la coroziune, asemeni produselor din aur. Bijuteriile Stainless steel fiind foarte apreciate.

rub ab 3

Credo

Sperăm să vă placă produsele pe care le prezentăm aici pe site-ul nostru. Dacă nu gasiti exact ceea ce va doriți, nu ezitați să ne contactați pentru a solicita ceva special. Vom lucra impreuna pentru a gasi piesa exactă la care visezi. Lasă-te condus de imaginatie!

Our Team

Visit our shop to see amazing creations from our designers

team 1
Mihaela Luminita

Founder & Owner

team 2
john foster

Co-Founder

team 3
Catherine ward

Sales manager